Και Μαρσελίνιο και Βασιλακάκης

Μάκης Σταθάτος
Και Μαρσελίνιο και Βασιλακάκης

bet365

Τέλος καλό, όλα καλά για τους Μαρσελίνιο και Βασιλακάκη οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Ξάνθης για την αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο παίκτες είχαν συγκρουστεί στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά τελικά η κατάσταση τους δεν ενέπνεε καμία ανησυχία. Έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους συμπεριέλαβε στην 20μελη αποστολή. Ο Έλληνας τεχνικός το πρωί του Σαββάτου έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στα Πηγάδια.

Σε απόδοση 3.90 προσφέρεται από την bwin.com το διπλό της Ξάνθης στα Γιάννινα

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζοντί Βιβιανί, Μανώλης Μπέρτος, Δήμος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Θόδωρος Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βάλλας, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Νίκος Τσουμάνης, Βλάσης Καζάκης, Μιχάλ Στάσιακ, Παύλος Καθάριος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα