Το ντέρμπι με άλλο μάτι (vid)

Gazzetta team
Το ντέρμπι με άλλο μάτι (vid)

bet365

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προσέφεραν ένα σπουδαίο ντέρμπι στους φιλάθλους. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει και σας αποκαλύπτει... παρασκήνια από το χθεσινό ματς των «αιωνίων».

Το χθεσινό ντέρμπι ήταν γεμάτο... εικόνες. Από τις αγκαλιές του Σαριέγκι με τον Φουστέρ, μέχρι τους δύο Καμερουνέζους δημοσιογράφους οι οποίοι έμειναν με άδεια χέρια μια και ήρθαν στην Ελλάδα για να μιλήσουν με τον Ζαν Μακούν, αλλά ο τραυματισμός του Καμερουνέζου χαφ δεν τους επέτρεψε να του μιλήσουν. Οι δύο Καμερουνέζοι δημοσιογράφοι, όμως, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Μίλησαν με τον γαλλόφωνο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος αφού αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει, κατάλαβε πώς έχει η κατάσταση και απάντησε στις ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων.

Ακόμη μια εικόνα που θα μείνει από το ντέρμπι ήταν η είσοδος του... Άραβα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Φίλος του Ολυμπιακού, λοιπόν, ο οποίος ήθελε να πικάρει τους φίλους του Παναθηναϊκού, έβαλε την κελεμπία του και μάλιστα έχοντας μια σακούλα γεμάτη χρήματα, μοίραζε στον κόσμο λεφτά λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πέτυχαν τον στόχο τους στο χθεσινό ματς, καθώς μετά το ντέρμπι οι «πράσινοι» παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Έτσι, όπως ήταν φυσιολογικό, τα χαμόγελα περίσσευαν μετά το ματς με τον Σεμπάστιαν Λέτο, αφού πρώτα άκουσε πολλά από τους φίλους των πρωταθλητών, να έχει όρεξη να πειράξει πολλούς. Έτσι, μετά το ματς, και ενώ είχε μπει στο πούλμαν και περίμενε τους υπόλοιπους, πείραζε όσους περνούσαν απ' έξω χτυπώντας το τζάμι του πούλμαν και στη συνέχεια έκανε τον... αδιάφορο.

Παρακάτω, στη video gallery, μπορείτε να δείτε διάφορες εικόνες από το χθεσινό ντέρμπι.

 


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα