Πίεση, πίεση, πίεση...

Πίεση, πίεση, πίεση...

Δημήτρης Τομαράς
Πίεση, πίεση, πίεση...

bet365

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ζητά συνεχή πίεση από τους παίκτες του σε όλες τις γραμμές.

Μιας μορφής εσωτερικό διπλό έκανε στην προπόνηση της Κυριακής ο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής αξίωνε από τους παίκτες που μετείχαν σε αυτό να ασκούν διαρκή πίεση αλλά και να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας. Εκτός των άλλων έκανε και παιχνίδια τακτικής σε μικρούς χώρους.

Βέβαια αυτό που απασχολεί κυρίως τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι εάν τελικώς θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στη Γαλλία οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Λιούμπομιρ Φέισα, κάτι που παραμένει δύσκολο. Ο Βάσκος τεχνικός από την πλευρά του θα τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή και ειδικά τον «Κάνιο», ο οποίος στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαρσέιγ θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά αλλά και να βοηθήσει τα μέγιστα δημιουργικά αλλά και επιθετικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα