Ρεκόρ για το δακτυλίδι του «Dr J»
Το ποσό που δόθηκε για το δαχτυλίδι που κατέκτησε ο «Dr J» αγωνιζόμενος με τους Νιου Γιορκ Νετς το 1974 στο ABA, αγοράστηκε έναντι 460 χιλιάδων δολαρίων και όπως τόνισε ο υπεύθυνος της εταιρίας δημοπρατήσεων είναι το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί ποτέ για δαχτυλίδι πρωταθλητή.
Άλλα τέσσερα δακτυλίδια του «θρύλου» του ΑΒΑ και του ΝΒΑ πουλήθηκαν για περισσότερα από 200 χιλιάδες δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του δακτυλιδιού που κατέκτησε το 1983 ως παίκτης των Φιλαντέλφια 76ερς στο ΝΒΑ (σ.σ. 244 χιλιάδες δολάρια) αλλά και του βραβείου του ΜVP του πρωταθλήματος που κατέκτησε την σεζόν 1980/81 (σ.σ 177 χιλιάδες δολάρια).
Στη δημοπρασία πουλήθηκαν συνολικά 144 αντικείμενα από τον χώρο των σπορ, όπως το ρόπαλο του Hall of Famer του μπέιζμπολ, Λου Γκέρινγκ, με το οποίο σημείωσε το τελευταίο του home run ως παίκτης των Νιου Γιορκ Γιάνκις και το οποίο πουλήθηκε έναντι 403 χιλιάδων δολαρίων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
