«Μας γύρισε την πλάτη η τύχη»
Αναλυτικά, ο 23χρονος μέσος είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
«Μερικές φορές όταν λες πως παίζεις και δεν έρχονται τα αποτελέσματα λες κάτι φταίει. Αλλά κανένας στην ομάδα δεν είχε και δεν έχει το άγχος και γνωρίζαμε από την αρχή πως θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Σιγά-σιγά έχουμε έρθει στον αγωνιστικό βαθμό που θέλαμε και αγωνιστικά και βαθμολογικά.
Γενικά η ομάδα είναι καινούργια. Αγωνίζονται αρκετοί νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Όμως μας γύρισε την πλάτη και η τύχη. Η τύχη τώρα είναι με το μέρος μας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω με την καλή δουλειά που κάνουμε και λίγο αν μας βοηθήσει ο παράγοντας τύχη τότε θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.
Ο κ. Σάντος έχει δηλώσει πως στην Εθνική θα αγωνιστεί όποιος είναι πιο καλός και πιο φορμαρισμένος. Αυτό μας δίνει ένα κίνητρο να παίζουμε καλά οι Έλληνες ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες και γι' αυτό έχουμε δει αρκετούς Έλληνες να παίζουν καλή μπάλα. Ο κόσμος θέλει να βλέπει Έλληνες ποδοσφαιριστές ειδικά στις επαρχιακές ομάδες όπως και την δική μας. Τότε είναι που ευχαριστιέται περισσότερο.
Από την αρχή της σεζόν, στόχος μας ήταν να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει. Από εκεί και πέρα ό,τι καλό μας έρθει θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε για να το πετύχουμε. Στο τέλος θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται.
Φέτος μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός έχει παίξει καλύτερα και ο Ολυμπιακός παραμένει δύναμη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, με έχει εντυπωσιάσει ο Ατρόμητος, ομάδα με αρκετούς Έλληνες στην ομάδα και δίκαια βρίσκονται εκεί που βρίσκονται στον βαθμολογικό πίνακα. Κι εμείς τα έχουμε πάει πολύ καλά και νομίζω πως αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα ήμασταν πιο πάνω».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
