Μανιάτης για αμυντικό χαφ!

Μανιάτης για αμυντικό χαφ!

Δημήτρης Τομαράς
Μανιάτης για αμυντικό χαφ!

bet365

Τον Γιάννη Μανιάτη σε ρόλο αμυντικού χαφ δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε και έτσι όπως όλα δείχνουν θα τον ξεκινήσει βασικό στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μαρσέιγ.

Ο Μανιάτης πρόκειται να πλαισιώσει στο κέντρο τον Μοντέστο, βάσει των όσων έδειξε στην προπόνηση ο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός έκανε την έκπληξη δοκιμάζοντας τον Έλληνα μπακ ως αμυντικό χαφ. Έτσι στο κέντρο οι Μοντέστο και Μανιάτης θα είναι οι δύο κόφτες με τον Φουστέρ να αγωνίζεται πιο μπροστά τους.

O Μέγιερι θα είναι ο βασικός γκολκίπερ, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ και αριστερό μπακ θα είναι ο Μαρκάνο. Δεξί χαφ θα είναι ο Μιραλάς, αριστερό ο Χολέβας και μοναδικός προωθημένος θα τοποθετηθεί ο Τζιμπούρ.

Πάντως ο Χολέβας συνεχίζει να διεκδικεί μία θέση στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε περίπτωση που ο διεθνής μπακ χριστεί βασικός αμυντικός χαφ τότε ο Γέστε θα κινείται πίσω από τον επιθετικό με τον Φουστέρ να περνάει στην θέση του δεξιού χαφ.

Όσο για τον Βαλβέρδε αυτό που ζητά από τους παίκτες του είναι να δείξουν μεγάλη προσοχή σε όλο το ματς και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό που ο ίδιος θεωρεί σημαντικό είναι να μην δεχθεί η ομάδα του ένα γρήγορο γκολ.

Εκτός των άλλων αξιώνει να είναι συγκεντρωμένοι στις στημένες φάσεις. Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι στην προπόνηση το κλίμα ήταν πολύ καλό ενώ όταν παίχθηκε κοροϊδο έγινε σχετική... καζούρα σε Χολέβας και Πάντελιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα