Τρόμος στο Μάντσεστερ!

Τρόμος στο Μάντσεστερ!

Gazzetta team
Τρόμος στο Μάντσεστερ!

bet365

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι, κινδυνεύουν να μείνουν εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ και το gazzetta.gr καταγράφει όλα τα πιθανά σενάρια για την τελευταία αγωνιστική!

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς δεν κρατάει την υπόθεση πρόκρισης στα χέρια της, αφού ακόμη και με νίκη κόντρα στην Μπάγερν στις 7 Δεκεμβρίου, οι «πολίτες» θα πρέπει να περιμένουν το δώρο από την αδιάφορη και τελευταία Βιγιαρεάλ, η οποία την ίδια ώρα θα υποδέχεται τη Νάπολι, ενώ έχει ήδη προκριθεί στους «16» η Μπάγερν. Σε περίπτωση ισοβαθμίας Σίτι και Νάπολι προκρίνεται η ιταλική ομάδα με καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια...

Τελευταία αγωνιστική

Μάντσεστερ Σίτι- Μπάγερν

Βιγιαρεάλ-Νάπολι

Βαθμολογία 1ου ομίλου

1) Μπάγερν 5 11-4 13

2) Νάπολι 5 8-6 8

3) Μάντσεστερ Σίτι 5 7-6 7

4) Βιγιαρεάλ 5 2-12 0

Στον 2ο όμιλο η Ίντερ προκρίθηκε και μαθηματικά στην επόμενη φάση και ως δεύτερη ομάδα του ομίλου προβάδισμα φέρεται να έχει η Λιλ, που υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ και θέλει τη νίκη για να την ξεπεράσει στη βαθμολογία. Στο άλλο ματς η Ίντερ αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την ιταλική ομάδα να είναι αδιάφορη άρα και οι Μοσχοβίτες μπορούν να τα παίξουν όλα για όλα, με αποτέλεσμα εάν καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη, τότε μπορούν να ελπίζουν στην πρόκριση, εάν το ματς της Γαλλίας τελειώσει ισόπαλο. Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά και θα σπάσουν καρδιές στις 7 Δεκεμβρίου.

Τελευταία αγωνιστική

Λιλ-Τραμπζονσπόρ

Ίντερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Βαθμολογία 2ου ομίλου

Ίντερ 5 7-5 10

Τραμπζονσπόρ 5 3-5 6

Λιλ 5 6-6 5

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5 7-7 5

Ποιος θα περίμενε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να μείνει εκτός της επόμενης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον τρίτο όμιλο η Μπενφίκα, η ομάδα του Φέργκιουσον παίζει εκτός έδρας με τη Βασιλεία και θέλει δύο αποτελέσματα, ισοπαλία ή νίκη, για να παραμείνει στη διοργάνωση. Αλλιώς, εάν νικήσουν οι Ελβετοί θα γράψουν Ιστορία αποκλείοντας για πρώτη φορά τη φημισμένη αγγλική ομάδα από τόσο νωρίς καθώς λογικά η Μπενφίκα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με αντίπαλο την Γκαλάτι.

Τελευταία αγωνιστική

Βασιλεία-Μάντσεστερ Γιουν.
Μπενφίκα-Οτελούλ Γκαλάτσι

Βαθμολογία 3ου ομίλου

Μπενφίκα 5 7-4 9

Μάντσεστερ Γιουν. 5 10-6 9

Βασιλεία 5 9-9 8

Οτελούλ Γκαλάτσι 5 3-10 0

Ο τέταρτος όμιλος είναι αυτός όπου λογικά όλα έχουν κριθεί. Η Ρεάλ προκρίθηκε ενώ πρέπει να έρθει ο κόσμος ανάποδα για να αποκλειστεί ο Άγιαξ. Για να μείνει εκτός και να παραμείνει η Λιόν πρέπει να κερδίσει με περισσότερα από τέσσερα γκολ σε σχέση με τον Άγιαξ που εννοείται ότι πρέπει να χάσει από τη Ρεάλ! Αντίο λοιπόν, Λιόν...

Τελευταία αγωνιστική

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν

Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης

Βαθμολογία

Ρεάλ Μαδρίτης 5 17-2 15

Άγιαξ 5 6-3 8

Λιόν 5 2-6 5

Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5 2-15 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα