Off οι Ζαϊρί, Τζάνης

Off οι Ζαϊρί, Τζάνης

Νίκος Τσιώκος
Off οι Ζαϊρί, Τζάνης

bet365

Οι Ζαουάντ Ζαϊρί και Χρήστος Τζάνης δεν θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, καθώς συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Με μια προπόνηση το πρωί συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες προπονήθηκαν στους «Ζωσιμάδες» και το τεχνικό επιτελείο αντιμετωπίζει δύο προβλήματα για το παιχνίδι του Σαββάτου.

3.80 πληρώνει στην sportingbet.gr το διπλό του ΠΑΣ στο Παγκρήτιο

Πρόκειται για τους Ζαουάντ Ζαϊρί και Χρήστο Τζάνη, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους και δεν θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Τέλος, η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη γι' αύριο το πρωί (11:00).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα