«Νίκη για ψυχολογία και βαθμολογία»
Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται να φιλοξενηθεί από τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Για το ματς αυτό μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ηπειρωτών ο τερματοφύλακας Φώτης Κηπουρός τονίζοντας πως οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος και για ψυχολογικούς, αλλά και βαθμολογικού λόγους. Αναλυτικά επισήμανε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας και αυτό το γεγονός δεν πρέπει να μας επηρεάσει εν όψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.
Είναι ένας αγώνας πολύ δύσκολος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Και ο Εργοτέλης προέρχεται από ήττα αλλά αυτό δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στο θέμα της ψυχολογίας αλλά και στο να αναρριχηθούμε στον βαθμολογικό πίνακα».
4.10 πληρώνει στην bwin.com η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
