Στα «πιτς» ο Μπέντερ

Στα «πιτς» ο Μπέντερ

Κώστας Παλαιολόγος
Στα «πιτς» ο Μπέντερ

bet365

Νοκ άουτ μέχρι το τέλος του 2011 τέθηκε ο 22χρονος μέσος της Ντόρτμουντ Σβεν Μπέντερ, ο οποίος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης μετην Άρσεναλ υπέστη διπλό κάταγμα στο σαγώνι.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του διεθνούς αμυντικού Νέβεν Σούμποτιτς, η ατυχία ...ξαναχτύπησε την Ντόρτμουντ, που είδε να χάνει ένα ακόμη βασικό της στέλεχος μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.


Ο λόγος για τον Σβεν Μπέντερ. Ο 22χρονος μέσος της αντιπάλου του Ολυμπαικού στην φάση των ομίλων υπέστη διπλό κάταγμα στο σαγόνι μετά από σύγκρουση με τον Τόμας Βερμάελεν στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Emirates».

O 22χρονος μέσος της πρωταθλήτριας Γερμανίας που εκτός αυτού αποκόμισε και μία κάκωση συνδέσμων στο γόνατο θα μείνει έτσι εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2011 ενώ δεν θα δώσει το «παρών» και στην κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ στις 6 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα παίξει τα ...ρέστα της για την κατάληψη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μάλιστα, ο Μπέντερ παρέμεινε στο Λονδίνο, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 

Τραυματίας για την Ντόρτμουντ αποχώρησε και ο Μάριο Γκέτσε, με την κατάστασή του, όμως, να μην προκαλεί ανησυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα