«Δεν άντεξε την πίεση ο Ραφάτι»

Ο Ραφάτι βρέθηκε με κομμένες τις φλέβες λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Κολωνίας με την Μάιντς για την Μπουντεσλίγκα κι αν οι βοηθοί του δεν τον είχαν αναζητήσει εγκαίρως, είναι πιθανόν να μην τα είχε καταφέρει.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, οι γιατροί του διέγνωσαν κατάθλιψη, την οποία ο ίδιος αντιλήφθηκε για πρώτη φορά πριν από 18 μήνες. Από τότε, η κατάστασή του χειροτέρεψε και έφτασε μέχρι την απόπειρα αυτοκτονίας.
«Η αυξανόμενη πίεση ώστε να τα πάει καλά ως διαιτητής και η πίεση των Μέσω, σε συνδυασμό με τον συνεχόμενο φόβο του για να μην κάνει λάθη, έγιναν ένα βάρος που όλο και μεγάλωνε», δήλωσε ο δικηγόρος του Ραφάτι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.