Με το... βλέμμα στον Ατρόμητο

Με το... βλέμμα στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Με το... βλέμμα στον Ατρόμητο

bet365

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το επερχόμενο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο ξεκίνησε με το πρόγραμμα για την ημέρα να περιλαμβάνει μία διπλή προπόνηση.

Οι Κρητικοί επέστρεψαν για μία ακόμη φορά στις προπονήσεις και άρχισαν την προετοιμασία για τον αγώνα του Περιστερίου απέναντι στον Ατρόμητο. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό έπειτα από τη νίκη επί του ΠΑΣ στο «Παγκρήτιο» και άπαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις δύναμης με βάρη στο γυμναστήριο. Από εκεί και πέρα, η νέα προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 17.00 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα