«Η ΑΕΚ θα ξεπεράσει την κρίση»

«Η ΑΕΚ θα ξεπεράσει την κρίση»

Θάνος Σαρρής
«Η ΑΕΚ θα ξεπεράσει την κρίση»

bet365

Ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ, Σίλβιο Προτό, μιλάει στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Europa League, δηλώνοντας βέβαιος ότι η κρίση στην Ένωση θα τελειώσει και ελπίζοντας να μην συμβεί αυτό με αντίπαλο την ομάδα του!

Ο 28χρονος διεθνής γκολκίπερ, αποτελεί τον... φύλακα-άγγελο της ομάδας του Γιάκομπς, βοηθώντας την να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Βελγίου, όσο και στον όμιλό της στο Europa League. Η Άντερλεχτ ταξιδεύει την Πέμπτη στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία φιλοδοξεί να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.

Μιλώντας στο gazzetta.gr, ο Προτό τονίζει ότι η ομάδα του θα «κατέβει» με μοναδικό σκοπό τη νίκη, στέκεται στο μέγεθος της Ένωσης υποστήριξε ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ποια είναι η άποψή σου για την ΑΕΚ;
«Η ΑΕΚ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Αυτό που βλέπω από την εικόνα της στην Ευρώπη είναι ότι φέτος δεν είναι η αναμενόμενη, δυσκολεύεται πολύ στο Europa League. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι έχει δυνατή ομάδα και θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει».

Η Άντερλεχτ έχει 12 πόντους στον όμιλο. Αυτό σημαίνει ότι θα «κατέβει» στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος, περισσότερο χαλαρή;
«Ποτέ δεν χαλαρώνουμε, γιατί πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Μας αρέσει να είμαστε πρώτοι, για αυτό το λόγο θα έχουμε και άγχος και ένταση».

Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πόντο στον όμιλο και θέλει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Περιμένετε πίεση;
«Φυσικά. Η ΑΕΚ είναι ένας πραγματικά σπουδαίος σύλλογος και κάποια μέρα, η κρίση θα τελειώσει, η ομάδα θα καταφέρει να την ξεπεράσει. Ελπίζω απλά να μην το κάνει απέναντι στην Άντερλεχτ (γέλια)».

Ο Μπέλεκ είναι σε καλή φόρμα τελευταία. Ως τερματοφύλακας, τον θεωρείς την μεγαλύτερη απειλή;
«Θεωρώ κάθε παίκτη της ομάδας απειλή, όπως και οι συμπαίκτες μου. Δεν υποτιμούμε ποτέ τον αντίπαλο».

Είστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τόσο στοΠρωτάθλημα, όσο και στο Europa League. Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό;
«Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, ναι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μείνουμε επικεντρωμένοι στους στόχους και να πιστέψουμε στο ταλέντο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα