Ο Μπρσιτς αντί Γκοτς στον Φοίνικα
Οι βλέψεις του Φοίνικα Σύρου για την φετινή χρονιά είναι μεγάλες, με τους νησιώτες να δείχνουν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και πλέον οι παίκτες του Νεόφυτου στρέφουν όλα τα βλέμματα στο πρωτάθλημα, όπου και εκεί έχουν υψηλούς στόχους.
Για να τους πετύχουν θα κάνουν αλλαγή στο ρόστερ τους και συγκεκριμένα στην θέση του ακραίου. Ο Καναδός Στιβ Γκοτς δεν έπεισε με την απόδοσή του και απομακρύνθηκε και στον Φοίνικα ήδη έχουν προχωρήσει πολύ με τον πιθανό αντικαταστάτη του. Συγκεκριμένα έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Σέρβο Νταβόρ Μπρσιτς, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμαστεί και αν πείσει θα αποκτηθεί.
Ο 31χρονος παίκτης αγωνίστηκε για περισσότερο από μία δεκαετία στην πατρίδα του (1996-2007), και στην συνέχεια έγινε... γυρολόγος. Αγωνίστηκε στη Γαλλία, τη Φινλανδία, το Λίβανο και ξανά στη Φινλανδία με τη Σαν Βόλεϊ, όπου μάλιστα ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ξένος παίκτης του πρωταθλήματος. Ο Μπρσιτς έχει παρελθόν και στο μπιτς βόλεϊ, έχοντας μάλιστα κερδίσει δύο φορές το εθνικό πρωτάθλημα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
