O ΠΑΟΚ ήδη στα... αστέρια!

O ΠΑΟΚ ήδη στα... αστέρια!

bet365

Στόχευε το φεγγάρι λένε, ακόμη κι αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στα… αστέρια!

Εκεί, ψηλά στόχευσε ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι πού τον πέρασαν για… τρελό όταν έλεγε πριν από τη σέντρα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, «θέλω κάτι παραπάνω από την ισοπαλία» κόντρα στο φαβορί του ομίλου, την Τότεναμ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στα αστέρια των 32 του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στοχεύει στο φεγγάρι.

Γιατί, τι του λείπει; Και καλό προπονητή έχει και διοίκηση που ξέρει μπάλα και τα εγγλέζικα κατατόπια και ποδοσφαιριστές ποιότητας έχει. Όσο για ψυχή; Είναι τόσο μεγάλη, που ακόμη και… Χασάπηδες στο επάγγελμα όπως ο διαιτητής Μπας Νάιχάους, αδυνατούν να την αγγίξουν, προκαλώντας του πληγές με τις αποφάσεις τους, μόνο… επιδερμικά!

Ο ΠΑΟΚ για 55 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις έπαιξε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της άδικης αποβολής του Σταφυλίδη (και φυσικά το δώρο-πέναλτι) από τον Ολλανδό και τα παλικάρια του δεν άφησαν να φανεί το κενό του νεαρού αμυντικού. Υπερέβαλλαν εαυτούς ακόμη και όταν ο χαμογελαστός Χάρι Ρέντναπ άρχισε να ρίχνει ένα-ένα στον αγώνα όλα του τα όπλα, το πρόσωπό του χλώμιασε και η πίεση έγινε ασφυκτική. Ο Κοντρέρας έδιωξε ακόμη και πάνω από τη γραμμή με αυτοθυσία, πριν τραυματιστεί, δείχνοντας ότι είναι ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος στην Ελλάδα και από τις σταθερές αξίες στην Ευρώπη.

Ο Γεωργιάδης χόρεψε για τα καλά τους Λονδρέζους, δείχνοντας ότι το παρόν και το μέλλον του ανήκουν, ενώ ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι δεν «μασάνε» στα δύσκολα! Οι… αθυρόστομοι οπαδοί (για τον Σάλπι) να το βλέπουν!

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν μονάδες, αν και μπορείς να βρεις πολλούς πρωταγωνιστές (Γκαρσία κ.α.), ήταν σύνολο. Ηταν ομάδα, ήταν ψυχή, ήταν ο κόσμος του, που έκλεψε την παράσταση και χάζεψαν με τη δυναμική τους, ακόμη και τους οπαδούς της Τότεναμ!

Τσάμπα φοβόταν ο Ζαγόρ! Ο ΠΑΟΚ μπορεί και χωρίς Βιειρίνια και Λίνο. Ο ΠΑΟΚ έχει ταυτότητα και αν δείτε ένα-ένα τα ματς στην Ευρώπη θα εντοπίσετε ότι «είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει». Μια ομάδα που είναι φτιαγμένη από καλό μέταλλο, απλώς δεν έχει το βάθος στον πάγκο, από όσο έχουμε διαπιστώσει, για να πρωταγωνιστήσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν μπορεί να σηκώσει δύο διοργανώσεις μαζί και εκτός από κάποια λάθη του προπονητή που έγιναν, δεν έχει και τα πολλά και απαραίτητα εργαλεία για να το κάνει. Ο Γενάρης δεν είναι μακριά για διορθώσεις… Πάντως, ο Μπόλονι της Ευρώπης με αυτόν της Ελλάδος μου φαίνεται εντελώς διαφορετικός, εδώ που τα λέμε… Εκεί ό,τι κάνει του βγαίνει. Εδώ οι «τρέλες» ή ξαφνικές επιλογές του, τις έχει πληρώσει με βαθμούς.

Η πρόκριση στις 32 ομάδες του Γιουρόπα, με τον τρόπο μάλιστα που έγινε, με αυτό το θεσσαλονικιώτικο… διπλό, εκτός από χρήμα στον ΠΑΟΚ (να το δουν και οι παίκτες…) φέρνει και άλλη ψυχολογία. Φέρνει δικαίως όνειρα για το φεγγάρι. Αυτή τη στιγμή όμως, οι οπαδοί του, ας νιώσουν γεμάτοι, υπερήφανοι, καθώς ήδη μετρούν τα… άστρα! Μπράβο ρε ΠΑΟΚ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα