Απ' τη Ρωσία με αγάπη;

Απ' τη Ρωσία με αγάπη;

Γιώργος Τσακίρης
Απ' τη Ρωσία με αγάπη;

bet365

Το gazzetta.gr ψάχνει και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον επενδυτή για την ΠΑΕ ΑΕΚ, για τον οποίο μίλησαν Νοτιάς-Αδαμίδης, να είναι Ρώσος!

Από το πρωί της Πέμπτης επικρατεί ένας πανικός στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ καθώς άπαντες προσπαθούν να μάθουν ό,τι μπορούν για να καταλήξουν στο ποιος είναι, τελικά, ο επενδυτής που ενδιαφέρεται για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της. Για αυτό το θέμα, άλλωστε, υπήρξε και συζήτηση των Νίκου Νοτιά και Σταύρου Αδαμίδη. Μια συνάντηση που διήρκεσε... 4 ώρες και 15 λεπτά!

Από την αναζήτηση και το ρεπορτάζ που κάνει το gazzetta.gr, πάντως, έμαθε (αλλά δεν επιβεβαίωσε παρά τις προσπάθειες ως τώρα) ότι η κουβέντα που έγινε στα γραφεία της ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε. ανάμεσα στον Νοτιά και τους διοικούντες αφορά σε Ρώσο επιχειρηματία!

Ρώσο επιχειρηματία που έχει την οικονομική δυνατότητα να σπρώξει άμεσα χρήματα για να καλύψει η ομάδα τις άμεσες ανάγκες της και να φτιάξουν τα πράγματα.

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν, που επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί, άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί και δεδομένο 100%, αναφέρουν ότι ο Ρώσος θα βάλει άμεσα 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ και κατά τη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου άλλα 7! Το σύνολο, δηλαδή, 10 εκατ. ευρώ και ανάλογα με την τιμή που θα οριστεί στην κάθε μετοχή, θα δούμε και το τελικό ποσοστό του. Αν, δηλαδή, θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης όπως λένε οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φέρεται να έχει ζητήσει -στις συζητήσεις τους με τους ανθρώπους της διοίκησης- να παραμείνει στην ΠΑΕ με ένα ποσοστό και ο Νίκος Νοτιάς ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πληροφορία ότι η ελληνική αγορά δεν είναι άγνωστη για αυτόν, αφού έχει κάνει μπίζνες και επαφές με συγκεκριμένη τράπεζα!

Αν αυτές οι πληροφορίες που άντλησε το gazzetta.gr -και θα προσπαθήσουμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς να μάθουμε και άλλα- ισχύουν ή όχι, θα το δούμε σε λίγες ώρες καθώς πρωί (10:00) Παρασκευής είναι η κρίσιμη Γ.Σ.

Πλην του Ρώσου επενδυτή πάντως -αν όντως είναι αυτός- δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια άλλη προοπτική σε ό,τι αφορά το μέτωπο υποψήφιων επενδυτών. Τουλάχιστον όχι στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης...

Πάντως, δε θα αποτελέσει έκπληξη -αν και οι πληροφορίες μιλάνε για Ρώσο- να βρεθεί στη Γ.Σ. εκπρόσωπος και από ενδιαφερόμενο από Κατάρ. Κυκλοφορεί ως φήμη και το αναφέρουμε...

Οπως και να έχει, λίγες ώρες απέμειναν για να μπει τέλος στην αγωνία των απανταχού Ενωσιτών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα