Χωρίς Χαλκιά στα Γιάννενα

Χωρίς Χαλκιά στα Γιάννενα

Gazzetta team
Χωρίς Χαλκιά στα Γιάννενα

bet365

Χωρίς τον Χαλκιά θα αγωνιστεί στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέστη θλάση στην προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι Λίνο, Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, Λεονάρντο, Τσουκαλάς, Σπαντάσιο, Γιάννου, Κατσικάς.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρτ και Σνάουτσνερ.

Έτσι, ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα του θριάμβου του ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με δύο αναγκαστικές αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρέσιτς και η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Έτο, Μαλεζά, Τσιρίλο και Σταφυλίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Λαζάρ, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Φωτάκης, ο Γεωργιάδης και ο Σαλπιγγίδης. Στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα