
Παίζει με Κάχα Λαμποράλ ο Παπαδόπουλος

Ο «Λάζος» έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της αποψινής προπόνησης καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν χαρίστηκε στους παίκτες και έδωσε μαζί τους...ραντεβού στο ΣΕΦ μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη. Ο Σέρβος τεχνικός συνηθίζει να προπονεί τους παίκτες του σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τις ημέρες μετά τους αγώνες, αλλά τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση μιας και περιμένουν την Πέμπτη οι Βάσκοι και οι Κυπελλούχοι Ελλάδος δεν παρουσιάζουν καλή εικόνα.
Έτσι, ο Σέρβος κόουτς είδε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και πλέον θα τον έχει στη διάθεση του για το ματς της Πέμπτης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.