Υπάρχουν στιγμές…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Υπάρχουν στιγμές…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για το... σοκ του αποκλεισμού, αλλά και για την περηφάνια που γέμισε τους πάντες ο Ολυμπιακός, ο οποίος μπορεί να φτάσει ψηλά στο Europa League!

Δεν σας το κρύβω ότι είναι από τις λίγες φορές που δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Πάμε να κάνουμε την αρχή και βλέπουμε που θα καταλήξουμε.
Η πίκρα στο στόμα σίγουρα δεν είναι από τα τσιγάρα. Η απογοήτευση δεν είναι από την εικόνα του Ολυμπιακού. Το φούσκωμα στο στομάχι δεν είναι από τα γεμιστά που περιλάμβανε το μενού.

Όλα αυτά τα… συμπτώματα είναι φυσικά από τον τρόπο με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ. Το είδαμε και αυτό και πάμε παρακάτω…
Οι Πειραιώτες σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια τους μεγάλους του αντιπάλους, όχι μόνο πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά αγκάλιασαν και ΑΞΙΖΑΝ την πρόκριση.

Προσωπικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους». Διεκδίκησαν τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και δεν κλείστηκαν ούτε στο Λονδίνο, ούτε στη Γερμανία, ούτε στη Γαλλία. Δεν έπαιξαν κλεφτοπόλεμο, έβαλαν την μπάλα κάτω και διεκδίκησαν τις πιθανότητές τους. Ακόμα και μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου δεν είχαν μαζέψει βαθμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν γκάζι. Κέρδισαν παλικαρίσια τη Ντόρτμουντ, αδικήθηκαν στη Γερμανία, και πήγαν και κέρδισαν μέσα στη Μασσαλία.
Στη τελευταία στροφή, έπρεπε να κερδίσουν την Άρσεναλ και να μην έρθει διπλό το Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες το έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν 3-1 την Αγγλική ομάδα, αποδίδοντας και πάλι πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο άλλο ματς, εν τέλει ήρθε το διπλό. Και τι διπλό! Άσσος ημίχρονο, διπλό τελικό και με το σκορ στο 85’ να είναι 2-1 υπέρ των Γερμανών…

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι περήφανος για την ομάδα του. Είναι περήφανος γιατί την είδε όπως την γουστάρει. Το ότι δεν ήρθε η πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, σίγουρα δεν φταίνε οι παίκτες, ούτε ο προπονητής.

Πλήρωσαν την ήττα στην πρεμιέρα από τη Μαρσέιγ (όταν η ομάδα δεν ήταν έτοιμη), πλήρωσαν το λάθος του ρέφερι στη Γερμανία και εν τέλει πλήρωσαν το μπλακ άουτ της Ντόρτμουντ, στα τελευταία της πέντε λεπτά στους ομίλους. Έφυγαν οι άτιμοι με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση.
Ο Θρύλος έχει βρει τον δρόμο του και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Και αυτά που βλέπουμε από τον Ολυμπιακό στα Ευρωπαϊκά ματς, είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να φτάσουν ψηλά.

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Μάγκες με όλη την σημασία της λέξης.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…