Μαζέψτε τους!

Gazzetta team
Μαζέψτε τους!

bet365

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για τη Ντόρτμουντ που... πούλησε το ματς παρότι έπαιξε με την καλή της ενδεκάδα, ενώ η Αρσεναλ που ήρθε με πέντε βασικούς και τα δευτερότριτα για να δει την Ακρόπολη, το χτύπησε στα ίσια!

Αφού στα διοικητικά του Παναθηναϊκού - για μένα τουλάχιστον - δεν υπάρχει (ούτε υπήρξε εδώ και τρεις μήνες) κάποιο νέο πάμε να συζητήσουμε το θέμα της ημέρας έτσι για να περάσει και η ώρα. Ή καλύτερα το θέμα της νύχτας…

Καταρχήν ξεκαθαρίζω πως δεν με νοιάζει τι λένε οι οπαδοί και αν βλέπουν πάσης φύσεως φαντάσματα. Οπαδοί είναι, την ομάδα τους πονάνε όσο κανείς άλλος, θα πουν και μια κουβέντα παραπάνω. Δεν τους παρεξηγώ, τους καταλαβαίνω απόλυτα και το λέω δίχως την παραμικρή πλάκα. Το ζήτημα είναι ποιον κοροϊδεύουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ορισμένοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι που έχουν πάρει σβάρνα τα βήματα και αραδιάζουν πράγματα που σηκώνουν ζουρλομανδία!

Ήταν λοιπόν στημένο το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Ντόρμουντ. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Από την… Μέρκελ και τον Σαρκοζί που άφησε να εννοηθεί και ο Τοροσίδης. Οι Γάλλοι που έριξαν τρία τεμάχια στους Γερμανούς στο πρώτο παιχνίδι δεν μπορούσαν να τους κερδίσουν και εκτός έδρας, άρα επειδή το κατάφεραν είναι «ύποπτο». Εδώ μας είπε ότι το ματς της Γερμανίας άργησε να τελειώσει. Και που τον πήραν με φορείο τον άλλον γιατί είχε πέσει νεκρός, δεν τρέχει τίποτα ε Βασίλη; Και σε ψήφισαν να πάρεις και βραβείο fair play τρομάρα τους...

Το πούλησε που λέτε η Ντόρτμουντ που έπαιξε με την καλή της ενδεκάδα το παιχνίδι ενώ η Αρσεναλ που ήρθε με πέντε βασικούς και τα δευτερότριτα για να δει την Ακρόπολη το χτύπησε στα ίσια. Η ομάδα του Βενγκέρ τον οποίο τίμησε και ο Μαρινάκης πριν την σέντρα δηλαδή. Και στην τελική ποιος την έκανε αδιάφορη στο ημίχρονο την Ντόρμουντ; Μα η Αρσεναλ με τη δική της μεγαλύτερη αδιαφορία καθώς στα πρώτα 45 λεπτά θύμιζε… Δόξα Δράμας!

Τα γκολ της Μαρσέιγ επίσης ήταν περίεργα αποφάνθηκε άλλος παίκτης του Ολυμπιακού. Ενώ αυτά που έφαγε το παλικαράκι της Αρσεναλ και δεν θα τα έτρωγε ούτε ο… Κονστάντζο ήταν γκολάρες.

Ρε παιδιά όλα αυτά είναι καλά και όμορφα, μοιάζουν ως μια καλή δικαιολογία αλλά άντε να τα πει ο Σάββας Θεοδωρίδης και να γελάμε. Μέχρι εκεί. Πότε πρόλαβε να δημιουργήσει τόσους πολλούς «κλώνους» του ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Και στο κάτω – κάτω και για να τελειώνει η κουβέντα, η ομάδα που όντας αδιάφορη έχασε από Λεβαδειακούς, Λάρισες, Ατρόμητους κλπ δεν μπορεί να ανοίγει τέτοιες συζητήσεις. Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Εχουμε που έχουμε τα δικά μας, μην μας κολάζετε και εσείς…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα