Νέο ΔΣ στον Παπάγου

Ο Παπάγος αποδεικνύεται πολύ «ζωηρός» τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο διοικητικό. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας απαρτίζεται από έντεκα (11) ανθρώπους, οι οποίοι θα... παντρέψουν την εμπειρία με τον ενθουσιασμό με μοναδικό στόχο: το καλό της ομάδας.
Την Δευτέρα (09/07) στο Δ.Σ της ομάδας αποφασίστηκε η συγκρότηση του Προεδρείου καθώς επίσης συζητήθηκαν και διάφορα θέματα του αγωνιστικού τμήματος.
Πρόεδρος: Αριστείδης Γολέμης
Α’ Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Καϊμάκης
Β’ Αντιπρόεδρος: Σπύρος Βαρυπάτης
Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτης Κανελλόπουλος
Ταμίας: Ιάκωβος Αγαθάκης
Μέλη: Στέφανος Καλλέργης
Χαράλαμπος Γουσέτης
Δημήτρης Υφαντής
Γιώργος Τσουροπλής
Αντρέας Λιανέρης
Κωνσταντίνος Μελάγιες (Υπεύθυνος Επικοινωνίας)
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αταμάν προς Μπαρτζώκα: «Μπορώ να καταλάβω το άγχος σου, όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν»
- Ράτκλιφ για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ: «Αν με προσβάλλουν όσο τους Γκλέιζερς, τότε θα πρέπει να αποχωρήσω»
- Παναθηναϊκός: Επίσημη διαμαρτυρία προς την Euroleague για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό