ΕΣΚΑ: Επανεκλογή Αλεξόπουλου, δεύτερος σε ψήφους ο Ντάκουρης!

ΕΣΚΑ: Επανεκλογή Αλεξόπουλου, δεύτερος σε ψήφους ο Ντάκουρης!

bet365

Ο Γιάννης Αλεξόπουλος, με διαφορά 4 ψήφων, κατάφερε να παραμείνει στην προεδρία της ΕΣΚΑ. Δεύτερος ο Βασίλης Ντάκουρης και τρίτος ο (ανεξάρτητος) Τάσος Δελημπαλταδάκης.

Οι εκλογές της ΕΣΚΑ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, με το ηλεκτρονικό σύστημα ΖΕΥΣ να επιτρέπει στα 107 από τα 109 σωματεία να ασκήσουν το δικαίωμά τους.

Νικητής των εκλογών αναδείχθηκε ο Γιάννης Αλεξόπουλος (στηρίζεται από τον Παναγιώτη Φασούλα), ο οποίος ανανέωσε την παρουσία του στην προεδρία της ΕΣΚΑ. Ακολούθησε ο Βασίλης Ντάκουρης, ο οποίος ηττήθηκε με διαφορά μόλις 4 ψήφων (36 έναντι 32). Το πλέον εκπληκτικό για την παρουσία του Ντάκουρη, ο οποίος έχει τη στήριξη του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, είναι πως διεκδίκησε την προεδρία μέχρι το φινάλε, μολονότι έθεσε υποψηφιότητα την τελευταία στιγμή!

Στην 3η θέση βρέθηκε ο ανεξάρτητος Τάσος Δελημπαλταδάκης (28 ψήφους), ενώ στην 4η και τελευταία θέση (και εκτός διοίκησης) βρέθηκε ο Δημήτρης Πέτρου (11 ψήφους). Ο τελευταίος απολάμβανε τη στήριξη της τωρινής, προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ.

 

Τελευταία Νέα