Κουφός: Θα αγωνιστεί στο "The Basketball Tournament" με τους Red Scare

Κουφός: Θα αγωνιστεί στο "The Basketball Tournament" με τους Red Scare

bet365

Ο Κώστας Κουφάς θα εμφανιστεί στο εφετινό "The Basketball Tournament", ενισχύοντας την ομάδα των Red Scare.

Το TBT, ή αλλιώς "The Basketball Tournament", είναι ένα ετήσιο τουρνουά μπάσκετ με νοκ άουτ αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο δημιουργήθηκε το 2014. Στην τελευταία εκδοχή του τουρνουά, δηλαδή την περσινή, η οποία μεταδόθηκε από το ESPN, συμμετείχαν συνολικά 64 ομάδες, με το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα να ανέρχεται στο 1 εκατ. δολάρια.

Αυτά τα χρήματα θα διεκδικήσει φέτος ο Κώστας Κουφός με την ομάδα των Red Scare. Η συμμετοχή του 33χρονου σέντερ στο τουρνουά ανακοινώθηκε επίσημα από την διοργανώτρια αρχή και σηματοδοτεί την επιστροφή του πολύπειρου ψηλού στην αγωνιστική δράση.

Ο Κουφός, μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό στο φινάλε της περσινής σεζόν, δεν αγωνίστηκε με διάρκεια σε κάποια ομάδα. Έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι (3 λεπτά συμμετοχής) με την ομάδα επιλέκτων G Leauge Ignite στην Αναπτυξιακή Λίγκα του NBA, κάνοντας κυρίως προπονήσεις. Στο μεταξύ, συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Βενέτσια του Μάικ Μπράμου τον περασμένο Δεκέμβριο, εντούτοις η μεταγραφή του δε τελεσφόρησε.

Ο άλλοτε διεθνής σέντερ μέτρησε πέρσι 4.6 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 8 εμφανίσεις στη Euroleague με τον Ολυμπιακό, ενώ γενικότερα στην καριέρα του έχει περάσει 11 σεζόν στο NBA, καταγράφοντας συνολικά 723 συμμετοχές στον «μαγικό κόσμο» με 5.7 πόντους κατά μ.ο.

 

Τελευταία Νέα