Μερμίγκης: «Παίζουμε με μυαλό και ψυχή, έχουμε μεγάλα… καρύδια»

Μερμίγκης

bet365

Ο Ιωάννης Μερμίγκης μίλησε μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και στάθηκε τόσο στην ψυχή όσο και στο... πείσμα που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής Νέων.

Η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να πετύχει μία μεγάλη ανατροπή απέναντι στους Βέλγους στον μικρό τελικό του Eurobasket U20 και να φτάσει στο χάλκινο μετάλλιο!

Οι παίκτες του Παπαδόπουλου γύρισαν υπέρ τους ένα -12 στο 30ο λεπτό, έφεραν το ματς στην παράταση και πήραν μία σπουδαία νίκη. Ο Γιάννης Μερμίγκης που ήταν από τα πρόσωπα-κλειδιά σε εκείνο το διάστημα μίλησε μετά τον αγώνα για την επιτυχία της «γαλανόλευκης»!

«Ήταν δικαίωση για όλους τους κόπους που κάναμε από τις 3 Ιουνίου μέχρι σήμερα. Δώσαμε στους εαυτούς μας αυτό που αξίζαμε. Είχαμε θέσει από την αρχή υψηλούς στόχους για τη διοργάνωση αυτή, καταλήξαμε να τους υλοποιήσουμε, αν και όχι στο έπακρο γιατί ξεκινήσαμε για το χρυσό. Όμως και το χάλκινο μετάλλιο είναι μια μεγάλη διάκριση για μας. Το αξίζαμε και το καταφέραμε. Δείξαμε ψυχικά αποθέματα, αυτός είναι ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Παίζουμε με μυαλό και ψυχή, έχουμε μεγάλα… καρύδια».

 

Τελευταία Νέα