Ο Lethal Shooter τα... έβαλε με το ρομπότ που δεν αστοχεί (vid)

Ο Lethal Shooter τα... έβαλε με το ρομπότ που δεν αστοχεί (vid)

bet365

Ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι δεν αστοχεί, ο Lethal Shooter τα... έβαλε με το ρομπότ που είναι προγραμματισμένο να μην αστοχεί. Και η μονομαχία τους είναι απολαυστική.

O Κρις Μάθιους βγάζει το... ψωμί του, μαθαίνοντας σε επαγγελματίες παίκτες πως να σουτάρουν. Στην μπασκετική πιάτσα είναι γνωστός ως ο Lethal Shooter και διατυμπανίζει ότι δεν μπορεί να αστοχήσει. Και είναι έτσι.

Αν δει κάποιος τα βίντεο που ανεβάζει, δεν μπορεί να αστοχήσει. Δίπλα του έχουν προπονηθεί αρκετοί παίκτες, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στην προσπάθειά του να βρει μία πρόκληση αποφάσισε να τα... βάλει με τον Cue6, το ρομπότ... made in Japan, που επίσης δεν μπορεί να αστοχήσει!

Η «μονομαχία» έγινε στην Ιαπωνία και στην πρώτη πρόκληση (τρίποντα από τις γωνίες) η μηχανή νίκησε τον άνθρωπο. Στη δεύτερη πρόκληση, η οποία ήταν σουτ από την κορυφή του τριπόντου και όσο ευστοχούσαν σταδιακά θα έφτασαν στο κέντρο, κανείς δεν επικράτησε. Αμφότεροι ευστόχησαν τρεις συνεχόμενες (!) φορές από το κέντρο.

Στην 3η και τελευταία δοκιμασία, ο Lethal Shooter τοποθέτησε μία στεφάνη μικρότερη σε μέγεθος. Το ρομπότ χρειάστηκε ένα άστοχο σουτ για να προσαρμοστεί, ωστόσο στο τελευταίο σουτ αστόχησε και έδωσε τον... πόντο στον άνθρωπο. Κάπως έτσι το σκορ έγινε 1-1, συν μία ισοπαλία και όλοι αποχώρησαν χαρούμενοι.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: Lethal Shooter twitter
 

Τελευταία Νέα