Νούρκιτς: Παντρεύτηκε, αλλά δεν κάλεσε τον πατέρα του

Νούρκιτς: Παντρεύτηκε, αλλά δεν κάλεσε τον πατέρα του

bet365

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς παντρεύτηκε, έχοντας στο πλευρό του μόνο τη μητέρα του. Ο μπαμπάς Νούρκιτς δεν ήταν καν καλεσμένος στο γάμο και ο σέντερ των Μπλέιζερς εξήγησε το σοβαρό λόγο.

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του. Πριν από μερικές ημέρες ο σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς παντρεύτηκε, αλλά στο μυστήριο δεν ήταν καλεσμένος ο μπαμπάς του.

Ο Βόσνιος αποφάσισε να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα, μαζί με τη μητέρα του. Και σε όσα έγραψε εξήγησε την απουσία του πατέρα του και τις κάκιστες σχέσεις που έχει μαζί του.

«Μητέρα, αδερφή, γιαγιά. Αναφορικά με τον βίαιο πατέρα, τον κακοποιητή της μητέρας μου, της οποίας το νεφρό έχει πρόβλημα από το ξύλο που έχει φάει. Το ανθρώπινο ον που κακοποίησε εμένα και τη μητέρα μου για πολλά χρόνια, απομακρύνθηκε από τις ζωές μας εξαιτίας σοβαρών και αληθινών αιτιών. Για το ανθρώπινο κάθαρμα θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Η οικογένειά μου είναι αυτή που φαίνεται στο βίντεο», έγραψε ο Νούρκιτς.

@Photo credits: Fiba Basketball
 

Τελευταία Νέα