Μάικελ Τόμπσον: Από τα βίντεο των Γουόριορς και την απόσυρση, στις Μπαχάμες

Ο Μάικελ Τόμπσον από τα βίντεο των Γουόριορς και την απόσυρση, θα αγωνιστεί με τις Μπαχάμες

bet365

Ο αδελφός του Κλέι Τόμπσον, Μάικελ, ο οποίος έχει σταματήσει το μπάσκετ από το 2017 και εργάζεται στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ως video coordinator θα είναι στο ρόστερ που επέλεξαν οι Μπαχάμες για το ΠροπροΟλυμπιακό τουρνουά!

Οι κλήσεις που έκαναν οι Μπαχάμες διέθεταν ονόματα όπως ο Μπάντι Χιλντ και ο ΝτιΆντρε Έιτον. Σκοπός τους είναι να κάνουν το (πρώτο) θαύμα και να πάρουν την πρόκριση από το ΠροπροΟλυμπιακό τουρνουά, για το ΠροΟλυμπιακό.

Μόνο που η ανάγνωση της λίστας των παικτών διαθέτει και κάτι ακόμα. Πιο γνώριμο. Και περισσότερο περίεργο! Τελευταίος στη λίστα είναι ο Μάικελ Τόμπσον, αδελφός του Κλέι, γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς!

Μόνο που ο Τόμπσον έχει σταματήσει το μπάσκετ από το 2017 και πλέον εργάζεται ως στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ως video coordinator!

Ο Μάικελ Τόμπσον επέλεξε να τιμήσει τις ρίζες του πατέρα του, Μάικαλ, ο οποίος έχει καταγωγή από τις Μπαχάμες. Μάλιστα, είχε κληθεί το 2022 στα παράθυρα για τα προκριματικά της Αμερικής, μετρώντας 21 πόντους και 4 ασίστ σε αναμέτρηση απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο.

@Photo credits: Twitter
 

Τελευταία Νέα