Ξέσπασε ο Νούρκιτς: «Η Εθνική είναι τσίρκο, κοιμόμαστε τέσσερα άτομα σε ένα δωμάτιο»!

Ξέσπασε ο Νούρκιτς: «Η Εθνική είναι τσίρκο, κοιμόμαστε τέσσερα άτομα σε ένα δωμάτιο»!

.

bet365

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς και ο Ντζάναν Μούσα περιέγραψαν τις άθλιες συνθήκες που αντιμετωπίζουν κάθε φορά που φορούν το εθνόσημο και αγωνίζονται με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα που έθεσαν εν αμφιβόλω τη συμμετοχή της Εθνικής στο περσινό EuroBasket.

Από την πλευρά του, ο Γιουσούφ Νούρκιτς σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του τα τελευταία χρόνια: «Είμαστε ενωμένοι για να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα. Αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα τα τελευταία 30 χρόνια. Έχουμε συνεχώς τα ίδια θέματα... Μας λείπουν τα βασικά και δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος για να ζητήσουμε τον λόγο! Κοιμόμαστε τέσσερα άτομα σε ένα δωμάτιο! Την ίδια στιγμή, οι πολιτικοί μας πληρώνονται στην ώρα τους. Δεν υπάρχει καθυστέρηση στους μισθούς τους. Τα παιδιά που πρόκειται να αγωνιστούν στην Εθνική τα επόμενα χρόνια πρέπει να βρουν καλές συνθήκες. Η Εθνική Βοσνίας είναι ένα τσίρκο και θα παίξουν για άλλες Εθνικές ομάδες»!

Στο ίδιο μήκος με τον σέντερ των Μπλέιζερς και ο Ντζάναν Μούσα της Ρεάλ Μαδρίτης: «Τα πράγματα που είπε ο Γιουσούφ είναι γνωστά σε όλους. Τα προβλήματα πρέπει να λυθούν άμεσα. Δεν υπάρχει πλάνο. Δεν γίνεται να κοιμούνται τέσσερις παίκτες της Εθνικής σε ένα δωμάτιο και να αγγίζουν τα πόδια του άλλου. Η Ομοσπονδία πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας. Την ώρα που οι άλλες Εθνικές δίνουν 9-10 φιλικά προετοιμασίας, εμείς δίνουμε δυο».

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη συμμετέχει στο Group B του Προ-προλυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στην Πολωνία και την Εσθονία μαζί με την Ουγγαρία, τη συνδιοργανώτρια Πολωνία και την Πορτογαλία.

@Photo credits: FIBA
 

Τελευταία Νέα