Όλα για όλα για την νίκη με διπλασιασμό οι «αιώνιοι»

Newsroom
Ναν και Κάνααν
Με την πλάτη στον τοίχοι οι «αιώνιοι» αντίπαλοι στα Game 4 των Playoffs της Euroleague!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται πλέον στο 1-2 και απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι, αντίστοιχα θα παίξουν τα ρέστα τους για να στείλουν τη σειρά σε 5ο παιχνίδι.

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν την Τρίτη στην παράταση από την Μπαρτσελόνα και αποχώρησαν από το παρκέ με παράπονα από τη διαιτησία. Στο Game 4 την Πέμπτη στο ΣΕΦ (19:45) οι παίχτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κληθούν να βελτιώσουν τα ποσοστά τους στην επίθεση και παράλληλα να εμφανίσουν προσήλωση στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός θα μπει αγριεμένος στο παρκέ και σε ολόκληρη τη σεζόν μας έχει αποδείξει ότι ξέρει τον τρόπο να κερδίζει «τελικούς». Η νίκη του Ολυμπιακού με κάλυψη του χάντικαπ -5.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Την Τρίτη το ματς πήγε στην παράταση με σκορ 71-71. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει τους Καταλανούς χαμηλά στο σκορ και ο Μπαρτζώκας στο πίσω μέρος του παρκέ δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή. Μπαρτσελόνα να σκοράρει Under 72.5 πόντοι προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Στο Βελιγράδι, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται μόνο το ροζ φύλλο κόντρα στη Μακάμπι για να φέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ. Οι Ισραηλινοί απέχουν μια νίκη από το Final 4, όμως παρά την άσχημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού την Τρίτη κέρδισαν το παιχνίδι στο σουτ και με αρκετά σφυρίγματα υπέρ τους στο φινάλε. Οι παίχτες του Εργκίν Αταμάν είναι αποφασισμένοι να βγάλουν αντίδραση και βασικός στόχος είναι να βελτιώσουν την εικόνα τους στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός θα ανεβάσει την ένταση και στις δυο πλευρές του παρκέ και η νίκη του προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Ο Ναν στο Game 3 ξύπνησε και λίγο έλειψε να οδηγήσει το «τριφύλλι» σε μια τεράστια ανατροπή. Ο Αμερικάνος θα αναλάβει και πάλι πρωτοβουλίες στην επίθεση, αφού πλέον είναι ξεκάθαρο ότι χωρίς τους πόντους του ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Σε απόδοση 1.85 να σκοράρει ο Ναν Over 15.5 πόντους.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα