Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η Σωτηρίου αποθεώθηκε και συγκινήθηκε (vid)

Newsroom
Σωτηρίου

bet365

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και την ισοφάριση των τελικών σε 2-2, η Κατερίνα Σωτηρίου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της από την αγάπη του κόσμου.

Ο 4ος τελικός της σειράς μόλις που είχε ολοκληρωθεί. Ο Παναθηναϊκός είχε φέρει στα ίσια τους τελικούς στην Α1 Γυναικών μετά τη νίκη με 60-50 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» απέναντι στον Ολυμπιακό, με την Κατερίνα Σωτηρίου να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φίλων των «πρασίνων».

Η ίδια μετά βίας συγκρατούσε τα δάκρυά της στην αποθέωση από τον κόσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: «Δεν ήθελα να ήταν αυτό το τελευταίο μου παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά η έμπειρη φόργουορντ, η οποία θα κρεμάσει τη φανέλα της μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Και συνέχισε: «Το λιγότερο αξίζουμε να είμαστε στον τελικό των τελικών. Έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και σήμερα παρουσιαστήκαμε πολύ καλά. Ο Σύλλογος έχει μαχητική ψυχή και μας πόνεσε πολύ στον εγωισμό μας το 2-1 και σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας εναντίο του Ολυμπιακού. Η κάθε ήττα μας έκανε πιο δυνατές αλλά για εμάς ο τρόπος που έγινε μας πείραξε. Πάμε όλα για όλα και θα δώσουμε ότι έχουμε. Σήμερα δείξαμε και στους αντιπάλους και στον κόσμο μας ότι θα είμαστε μαχήτριες ως το τέλος.

Η κάθε μια έκανε το κάτι παραπάνω σήμερα. Έχω σπάσει τα όρια μου φέτος και θέλω να δώσω ότι μπορώ ακόμα και θέλω να είμαι ένα παράδειγμα προς τις συμπαίκτριες μου. Θέλω το νταμπλ και δεν με πειράζει τι θα γίνει».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα