Τσβίτκοβιτς στο Gazzetta: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αν παίξουμε ξανά έτσι θα είμαστε πρωταθλήτριες»

Τσβίτκοβιτς στο Gazzetta: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αν παίξουμε ξανά έτσι θα είμαστε πρωταθλήτριες»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η Αντριγιάνα Τσβίτκοβιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

bet365

Η πρώτη σκόρερ του 4ου τελικού της Α1 Γυναικών και του Παναθηναϊκού, Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, μίλησε στο Gazzetta μετά τη σπουδαία νίκη που έφερε τη σειρά με τον Ολυμπιακό ξανά στα ίσα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του τέταρτου τελικού των Play Off του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Το «τριφύλλι» ήθελε οπωσδήποτε νίκη καθώς σε περίπτωση ήττας, οι παίκτριες των «ερυθρόλευκων» θα πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα μάλιστα στην κατάμεστη έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου τους.

Τελικά, ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο, είδε την ομάδα του να επικρατεί με σχετική άνεση 60-50 και να στέλνει τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή ημέρα την Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, η οποία ηγήθηκε με 20 πόντους (5/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/7 βολές) ενώ παράλληλα μάζεψε 4 ριμπάουντ σε συνολικά 32:29 λεπτά εντός παρκέ και αναδείχθηκε σε κορυφαία σκόρερ του αγώνα.

Η 29χρονη φόργουορντ από την Κροατία , μίλησε στο Gazzetta για το πως έζησε η ίδια το κρίσιμο αυτό ματς ενώ αναφέρθηκε στη στήριξη των φιλάθλων και στον επερχόμενο επίσης πολύ κρίσιμο και καθοριστικό τελικό.

«Παίξαμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό, δεν κατάλαβα ότι ήμουν πρώτη σκόρερ»

Αρχικά ξεκίνησε δηλώνοντας: «Είναι υπέροχο που πήραμε αυτή τη νίκη, φυσικά πάμε για το πρωτάθλημα και δυστυχώς έπρεπε να πάμε στο τέταρτο παιχνίδι και τώρα στο πέμπτο αλλά ξέρεις κάτι; Αυτά είναι τα Play Off. Κάθε παιχνίδι μετράει, κάθε καλάθι μετράει όπως και η κάθε άμυνα. Σήμερα παίξαμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό και να το αποτέλεσμα».

Η ίδια μέσα στην ένταση του παιχνιδιού, υποστηρίζει πως δεν κατάλαβε ότι ήταν η πρώτη σκόρερ: «Όχι δεν το κατάλαβα ότι βγήκα πρώτη σκόρερ για την ομάδα μου. Δεν το σκεφτόμουν και ιδιαίτερα. Απλά ήθελα να φέρω την ενέργεια που έχω στο παιχνίδι, να είμαι επιθετική. Ένιωθα ότι υστερούσα στα τελευταία παιχνίδια οπότε έπρεπε να αποδώσω σήμερα καθώς ήταν “do or die” το ματς. Τα καταφέραμε λοιπόν!»

Η Τσβίτκοβιτς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό

«Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα ή ακόμα και στην Ευρώπη»

Εμφανώς ενθουσιασμένη, αναφέρθηκε και στους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο: «Σίγουρα μας βοήθησε ο κόσμος. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα ή ακόμα και στην Ευρώπη. Είναι τρομερή η ατμόσφαιρα, λατρεύω να παίζω εδώ. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς. Είναι εκπληκτικό!»

Κλείνοντας, μίλησε και για τον επόμενο τελικό, με την ίδια να μοιάζει αρκετά σίγουρη για τις δυνατότητες της ομάδας της: «Αν παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα, είμαστε έτοιμες, τις έχουμε! Θα είμαστε πρωταθλήτριες».

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα