Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Και τώρα... ο τίτλος!

Newsroom
Ολυμπιακος Παναθηναϊκος

bet365

Ώρα... τίτλου στην Α1 γυναικών σήμανε στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (28/4, 13:30) στον 5ο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος.

Έφτασε η ώρα για τον... τελικό των τελικών στην Α1 Γυναικών!

Ο νικητής θα γευτεί το νέκταρ του πρωταθλητή. Ο ηττημένος θα χάσει την μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτηση του τίτλου. «Win or go home» όπως λένε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ύστερα από τέσσερις συναρπαστικές αναμετρήσεις στους φετινούς τελικούς στην Α1 Γυναικών με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις έδρες τους για το 2-2 στη σειρά, το σκηνικό επιστρέφει στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ για το ματς που θα στέψει τον πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24.

Φυσικά η σειρά βρίσκεται στο 2-2, με τις «ερυθρόλευκες» να μετρούν δύο σερί πρωταθλήματα και να «φλερτάρουν» με το «three peat» και τις «πράσινες» να ευελπιστούν για το «repeat» του 2021, όταν και είχαν αποδράσει από το ίδιο γήπεδο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 13:30 (live από το gazzetta) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο YouTube.

Η σειρά των τελικών

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-2

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα