Ηρακλής: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ για το ματς με τον Αίαντα Ευόσμου

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο πάγκος του Ηρακλή το 2024 στην Elite LEague

bet365

Ο Ηρακλής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ και την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την απόφαση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ματς με τον Αίαντα Ευόσμου.

Με την 23η αγωνιστική της Elite League προ των πυλών, ο Ηρακλής (13-9) έχει στρέψει την προσοχή του στην προετοιμασία για την επερχόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου (7-15) στη Θεσσαλονίκη (Σάββατο 24/2, 16:30), ένα ματς όμως που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας των θεατών εντός του γηπέδου.

Μία απόφαση η οποία έχει προκαλέσει την αντίδραση του «Γηραιού», ο οποίος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ, αναφέροντας ότι έχουν γίνει ήδη 11 παιχνίδια τη φετινή σεζόν στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ παράλληλα ζητάει την ενεργοποίηση του άρθρου 19 παρ. 6 και 7 της προκήρυξης του πρωταθλήματος, με την οποία προβλέπεται αλλαγή έδρας, προτείνοντας το Ιβανώφειο.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, ο Ηρακλής αναφέρει ότι η επιστολή έφτασε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με τη διαμαρτυρία ότι υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα