Πρέπελιτς: Και επίσημα επιστροφή στην Τσεντεβίτα Ολίμπια

Πρέπελιτς: Και επίσημα επιστροφή στην Τσεντεβίτα Ολίμπια

Σπύρος Μαρκεζίνης
Πρέπελιτς: Και επίσημα επιστροφή στην Τσεντεβίτα Ολίμπια

bet365

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς είναι και επίσημα πλέον, για μία ακόμη φορά, παίκτης της Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αδριατική Λίγκα και συγκεκριμένα στην Τσεντεβίτα Ολίμπια, μετά το «διαζύγιο» του με την Βαλένθια.

Η ομάδα της Σλοβενίας, επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες ώρες, ανακοινώνοντας τον 31χρονο γκαρντ, για την τρίτη του θητεία με την φανέλα του συλλόγου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά το 2012/13 αλλά και το 2014/15.

Την τελευταία τριετία ήταν μέλος της Βαλένθια ενώ στην τελευταία του χρονιά με τον σύλλογο της Ισπανίας, στο επίπεδο της Euroleague είχε κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα 7,1 πόντους με 3,1 ασίστ και 0,5 κλεψίματα σε 18:31 λεπτά συμμετοχής.

Συνολικά στις τέσσερις σεζόν που έγραψε συμμετοχές σε αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης, μεταξύ αυτών και μία σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο 2018/19, μέτρησε 8,3 πόντους με 1,1 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 0,4 κλεψίματα.

Ο Πρέπελιτς ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας το 2017, όταν και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket, νικώντας στον τελικό την Σερβία με 93-85.

Αυτή την στιγμή, η Τσεντεβίτα Ολίμπια βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος της Αδριατικής Λίγκας, έχοντας ρεκόρ 2-2.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα