ABA Liga: Δίνει το όνομα του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς στο βραβείο του MVP

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Η Αδριατική Λίγκα τιμά τη μνήμη του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, δίνοντας το όνομά του στο βραβείο του MVP της regular season στη διοργάνωση.

Ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, ο βοηθός του Στιβ Κερ στον πάγκο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Τρίτης 16/1 ενώ βρισκόταν σε ένα εστιατόριο στο Σολτ Λέικ Σίτι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά τελικά έχασε τη μάχη και πέθανε την Τετάρτη (17/1).

Ο Σέρβος κόουτς δούλεψε στη Μέγκα Μπάγκετ την περίδο 2012-20 με παίκτες όπως ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο Ίβιτσα Ζούμπατς, ο Γκόγκα Μπιτάτζε και ο Μάρκο Σιμόνοβιτς, φτιάχνοντας το όνομά τους πριν κάνουν το επόμενο βήμα στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ.

Η σερβική ομάδα θα τιμήσει τη μνήμη του Μιλόγεβιτς, μετονομάζοντας το γήπεδό της από «Mega Factory» σε «Dejan Milojevic Training Center», όπως ενημέρωσε επίσημα ενώ τη μνήμη του Μιλόγεβιτς θα τιμήσει και η Αδριατική Λίγκα.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα και ανακοίνωσε ότι το όνομα του Μιλόγεβιτς θα δοθεί στο βραβείο του MVP της regular season.

Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος αναδείχτηκε τρεις συνεχόμενες χρονιές Πολυτιμότερος Παίκτης της κανονικής περιόδου στην Αδριατική Λίγκα (2004-06).

@Photo credits: Mega Bemax/Ivica Veselinov
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα