Πρόβλημα με Ρούμπιο

Πρόβλημα με Ρούμπιο

Γιώργος Κούβαρης
Πρόβλημα με Ρούμπιο

bet365

Ο Ρίκι Ρούμπιο γλίτωσε το κάταγμα στο παιχνίδι της Μινεσότα με το Σακραμέντο ωστόσο παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση

Ο Ισπανός point guard τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν κάκωση στον αριστερό του αγκώνα.

Μπορεί να γλίτωσε το κάταγμα, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το χρονικό διάστημα που απουσιάσει, Μέχρι τότε τη θέση του στην πεντάδα της ομάδας θα πάρει ο Κριν Νταν.

 

Τα τελευταία βίντεο από το NBA 2025 είναι εδώ! Δες τα όλα, μαζί με τα πιο δυνατά στιγμιότυπα των playoffs, μόνο στο Gazzetta.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.