Μαρκόπουλος: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το σφύριγμα»

Μαρκόπουλος: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το σφύριγμα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μαρκόπουλος: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το σφύριγμα»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορούσε να πιστέψει το σφύριγμα που έδωσαν οι διαιτητές στον Λίνο Χρυσικόπουλο και θεωρεί πως δεν έπρεπε να δοθεί.

Στα -39'' οι διαιτητές έδωσαν μεταφορά μπάλας στον Χρυσικόπουλο και στη συνέχεια ο Κβάλε έκανε το 65-62, ο Σούλης Μαρκόπουλος θεωρεί τραβηγμένο αυτό το σφύριγμα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα η οποία είναι δυνατή στην έδρα της και με τα προβλήματα τα οποία έχουμε με τους τραυματισμούς και τους παίκτες που μας λείπουν, πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Διατηρήσαμε στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα την πρωτοπορία στο σκορ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Ορισμένα λάθη που κάναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης, δε μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει και μπορεί να κρίνεται ένα παιχνίδι από ένα σφύριγμα το οποίο, κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να δοθεί. Πολλά μπορούμε να πούμε, αλλά νομίζω ότι αυτό το σφύριγμα τη στιγμή που ο παίκτης δεν απειλεί το καλάθι κι έχει πιάσει τη μπάλα, δεν πρέπει να δοθεί».

Για την πορεία της ομάδας: «Έχουμε πέντε συνεχόμενες ήττες και σίγουρα είναι ένα πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να το λύσουμε. Αν είχαμε βρει τι φταίει, θα το είχαμε λύσει πιο νωρίς. Πρέπει οι παίκτες να είναι πιο αποφασιστικοί, να αλλάξει η ψυχολογία τους, να μπορέσουν να σταθούν δυνατοί στα πόδια τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και στα επόμενα παιχνίδια».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα