Βαρύ διάστρεμμα ο Βασιλειάδης, σφάδαζε από τους πόνους! (pics)

Gazzetta team
Βαρύ διάστρεμμα ο Βασιλειάδης, σφάδαζε από τους πόνους! (pics)
Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι στο ΣΕΦ! Αποχώρησε υποβασταζόμενος, ενώ σφάδαζε από τους πόνους. Έως 20 μέρες εκτός.

Η ήττα που γνώρισε η ΑΕΚ στο ΣΕΦ έχει πλέον μικρότερη σημασία. Προς το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Βασιλειάδης στην προσπάθειά του για τρίποντο έπεσε άτσαλα στο παρκέ και άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους. Ο άσος της Ένωσης χτύπησε στον αριστερό αστράγαλο και οι φωνές του από τους πόνους του ακουγόντουσαν σε όλο το γήπεδο!

Ο «Βάσκος» σηκώθηκε με τη βοήθεια των συμπαικτών του και των ανθρώπων της ομάδας πήγε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος, ενώ όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε.

Ο άσος της ΑΕΚ διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις που έδειξαν πως έχει διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής 2ου-3ου βαθμού κι αναμένεται να μείνει εκτός έως 20 μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα