Μέσα ο Σμιθ, έξω ο Ντέντμον ενόψει Παναθηναϊκού

Μέσα ο Σμιθ, έξω ο Ντέντμον ενόψει Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Μέσα ο Σμιθ, έξω ο Ντέντμον ενόψει Παναθηναϊκού
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Γαλατασαράι ο Τζάστιν Ντέντμον, σε αντίθεση με τον Ρας Σμιθ που επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους «πράσινους».

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος και ένας... περισσότερος για τον Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (9/12, 20:00) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague.

Το κλίμα στη Γαλατασαράι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τους παίκτες της ομάδας να παραβιάζουν τον εσωτερικό κανονισμό και να κάνουν τα... δικά τους! Οι Ρας Σμιθ και Τζάστιν Ντέντμον είχαν βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για την παράβαση του ωραρίου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ένας από αυτούς θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Ντέντμον βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο και δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods,σε αντίθεση με τον Ρας Σμιθ, ο οποίος έπεισε τους ιθύνοντες της ομάδας μετά το τελευταίο περιστατικό και αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο Εργκίν Αταμάν με δηλώσεις του: «Συμφωνήσαμε στη λύση του συμβολαίου του Ντέντμον. Θα πάρει και τον μισθό του Ιανουαρίου. Το Σαββατοκύριακο θα φύγει από την Κωνσταντινούπολη και δεν θα έρθει μαζί μας στην Αθήνα. Ο Ρας Σμιθ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και αύριο θα ταξιδέψει στην Αθήνα κανονικά. Μιλήσαμε με τον μάνατζέρ του και του είπαμε πως είμαστε διατεθειμένοι να τον αφήσουμε να φύγει, εφόσον βρει μία καλή πρόταση».