«Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»
Ο 28χρονος γκαρντ της κρητικής ομάδας θα τεθεί αντίπαλος με τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ την Κυριακή (11/12, 18:00), για την 10η αγωνιστική της Basket League, κι έκανε λόγο για μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Εβάλντας Ζάμπας:
«Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται πολύ δύσκολο τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στο 100% και οι 12 παίκτες για να έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό.
Το “κλειδί” για το συγκεκριμένο ματς θεωρώ πως θα είναι η ομαδική προσπάθεια, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικά και δυνατά και θα πρέπει να είμαστε “ετοιμοπόλεμοι” και στις δύο πλευρές του γηπέδου.
Παράλληλα, όσον αφορά στον στόχο των πλέι οφ πιστεύω πως είναι απόλυτα εφικτός αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική και όταν φτάσει η ώρα των πλέι οφ να είμαστε στην υψηλότερη θέση που γίνεται».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.