Αποχώρησε τραυματίας ο Πρίντεζης! (vid)

Αποχώρησε τραυματίας ο Πρίντεζης! (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Αποχώρησε τραυματίας ο Πρίντεζης! (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Γιώργος Πρίντεζης χτύπησε στο αριστερό πόδι και αποχώρησε υποβασταζόμενος στα 4' για το φινάλε του αγώνα στο Κάουνας!

Μετά τα δυσάρεστα νέα για την κατάσταση του Ντάνιελ Χάκετ, ο Ολυμπιακός έρχεται αντιμέτωπος με νέο πρόβλημα. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη Zalgirio Arena για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης χτύπησε στο αριστερό πόδι στα 4' για το τέλος και αποχώρησε υποβασταζόμενος στον πάγκο, αφού γλίστρισε στο διαφημιστικό αυτοκόλλητο στη γραμμή των βολών.

Το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων» έπεσε πάνω στον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος έδειξε να πονάει και μένει να αποδειχθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Θυμίζουμε πως ο «Πριντ» αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης (13/12) με ενοχλήσεις στη μέση ωστόσο ακολούθησε την αποστολή στο Κάουνας και τέθηκε την τελευταία στιγμή στη διάθεση του Σφαιρόπουλου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.