Σέλτικς - Τζαζ 115-104
Η ξέφρενη πορεία των Μπόστον Σέλτικς συνεχίζεται, αφού μετράνε τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και οκτώ στα 10 τελευταία. Αν μη τι άλλο είναι από τις ομάδες που κάνουν τη διαφορά στο ΝΒΑ και αυτό το οφείλουν στον Αζάια Τόμας, ο οποίος πραγματοποιεί τη μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη.
Αυτή τη φορά είχε 29 πόντους με 5/10 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ και 15 ασίστ, αριθμός που ισοδυναμεί με προσωπικό του ρεκόρ στις τελικές πάσες. Φυσικά δεν ήταν και μόνος του αφού είχε την αμέριστη συμπαράσταση των Αμίρ Τζόνσον και Τζάε Κράουντερ οι οποίο σημείωσαν από 21 πόντους ο καθένας.
Για τους Γιούτα Τζαζ, ο Γκόρντον Χέιγουορντ σημείωσε 23 πόντους με 7/14 σουτ, ενώ άλλους 17 πόντους πέτυχε ο Τζο Τζόνσον ερχόμενος από τον πάγκο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


