Βαρουξάκης: «Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η εκκαθάριση» (pic)

Gazzetta team
Βαρουξάκης: «Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η εκκαθάριση» (pic)

bet365

Ο Πανιώνιος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με τον Ιωάννη Βαρουξάκη να μιλά για την... επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου Ιωάννης Βαρουξάκης αναφέρθηκε στην έναρξη της εκκαθάρισης η οποία είναι αναγκαία για να παίξει η ομάδα στην Α1 ενώ ο Νίκος Οικονόμου είχε γενέθλια και δέχτηκε την έκπληξη των παικτών του.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Ο Πανιώνιος έκοψε την πίτα στο «Α. Βαρίκας» και βλέπει ψηλά!

Το κλειστό γυμναστήριο «Α. Βαρίκας», όπου ο Πανιώνιος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και των ακαδημιών του συλλόγου γέμισε από κόσμο και μικρά παιδιά το απόγευμα της Κυριακής (19/2).

Εκεί, ο «ισχυρός άνδρας» των «κυανέρυθρων» Ίωνας Βαρουξάκης καλωσόρισε τον κόσμο (παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Βαγγέλης Λυμπεράτος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης) σε μια εκδήλωση που είχε άρωμα... Α1, βραβεύσεις των χορηγών και των υποστηρικτών της ομάδας, αλλά και της διοικούσας επιτροπής που ηγήθηκε της περσινής προσπάθειας στον δρόμο προς την Α2 από την Β' Εθνική και την ευχή τα παιδιά των ακαδημιών να υιοθετήσουν το καλό παράδειγμα της ανδρικής ομάδας.

Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου ΓΣΣ Ίωνας Βαρουξάκης πήρε τον λόγο και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Βαρίκας» είπε: «Κάθε χρόνο με την κοπή της πίτας του συλλόγου έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε μια χρονιά που πέρασε και ήταν δύσκολη για πολλούς και να υποδεχθούμε το νέο έτος. Ήταν δύσκολη σεζόν για πολλούς, αλλά πολύ καλή χρονιά για το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου. Η ανδρική ομάδα πέρασε το κατώφλι της Α2 και φέτος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ με 17 νίκες και μόλις μια ήττα. Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ του πρωταθλήματος, αλλά και όλα τα ρεκόρ του Πανιωνίου. Γι' αυτό τον λόγο θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια, μας έχετε κάνει όλους περήφανους και αποτελείται το πρώτυπο για τα παιδιά των ακαδημιών που παίρνουν το καλό παράδειγμα από την πρώτη ομάδα».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του «Ιστορικού» αναφέρθηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. «Όπως όλοι ξέρετε φέτος έγινε ένα νέο ξεκίνημα και στις ακαδημίες. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά και εκεί πάμε καλά. Σε όλα τα τμήματα βρισκόμαστε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και αυτό είναι πολύ καλό. Μπράβο και στα παιδιά μας που πάνε πολύ καλά σε όλα τα τμήματα των υποδομών».

Όσο για την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου ο Ίωνας Βαρουξάκης ήταν ξεκάθαρος: «Όπως ξέρετε όλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την άνοδο της ομάδας μας στην Α1. Θα είναι ένα στοιχείο που θα βγάλει τον Πανιώνιο από την εσωστρέφεια των μικρών κατηγοριών και θα μας οδηγήσει στην εξωστρέφεια του πρωταθλήματος που είναι πολύ ανταγωνιστικό και προβεβλημένο στην Α1. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε.Τις επόμενες ημέρες θα πάρω την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε την εκκαθάριση της παλιάς ΚΑΕ». Ενώ, έκλεισε λέγοντας ότι «με αυτή την ευκαιρία θέλουμε να τιμήσουμε και τους χορηγούς, καθώς χωρίς την βοήθεια τους είναι δύσκολο να προχωρήσει μια ομάδα και να εκπληρώσει τους στόχους της».

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ και από τους κύριους συντελεστές της επιτυχημένης πορείας του Πανιωνίου, Νίκος Οικονόμου, δήλωσε: «Η ομάδα έκανε μια τεράστια προσπάθεια. Ο στόχος είναι να ανέβει ο Πανιώνιος στην Α1. Πάμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε καλά. Όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι, τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και με την βοήθεια του κυρίου Βαρουξάκη θέλουμε να κάνουμε πολύ δυνατό τον Πανιώνιο”.

Μόλις ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο προπονητής των «κυανέρυθρων« τον περίμενε μια έκπληξη, καθώς οι παίκτες είχαν ετοιμάσει μια τούρτα (είχε τα γενέθλια του, έκλεισε τα 44) και ο Νίκος Μίχαλος κατευθύνθηκε προς τον κόουτς προκειμένου να σβήσει το κεράκι. Μια όμορφη στιγμή, σε μια «ζεστή» εκδήλωση του «Ιστορικού»

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα