Οι Λέικερς καλούν τον Πολ Τζορτζ!

Γιώργος Κούβαρης
Οι Λέικερς καλούν τον Πολ Τζορτζ!

bet365

Το όνομα του Πολ Τζορτζ ακούγεται πολύ έντονα για trade και εκτός των Σέλτικς, εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τος και οι Λος Άντζελες Λέικερς!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο σούπερ σταρ των Ιντιάνα Πέισερς έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των «Λιμνανθρώπων» οι οποίοι ψάχνουν έναν σούπερ σταρ στην ομάδα τους.

Ο «Μάτζικ» Τζόνσον έχει πέσει με τα... μούτρα στη δουλειά και μάλιστα ήταν για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο με τον φίλο του και... πρόεδρο των Πέισερς, Λάρι Μπερντ για την υπόθεση του Τζορτζ! Παρόλα αυτά, το deal θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει στην παρούσα φάση.

Αν και ο Πολ Τζορτζ έχει ζητήσει εγγυήσεις από την Ιντιάνα προκειμένου να δημιουργηθεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει στόχο την κατάκτηση του τίτλου, οι Πέισερς πιέζουν τον ηγέτη τους να υπογράψει την ανανέωση ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018 και όπως γράφουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν στόχο να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους με παίκτες, άξιους για το κάτι παραπάνω. Βέβαια, με την πλέον συμφέρουσα πρόταση σε trade, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν!

 

NBA Τελευταία Νέα