Και αθώος και κατά 4 εκατομμύρια πλουσιότερος ο Σεφολόσα

Και αθώος και κατά 4 εκατομμύρια πλουσιότερος ο Σεφολόσα

Και αθώος και κατά 4 εκατομμύρια πλουσιότερος ο Σεφολόσα

bet365

Ο επιμένων νικά και ο Τάμπο Σεφολόζα φρόντισε να εκθέσει την αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης η οποία προχώρησε σε αναγκαστική συμφωνία μαζί του με την υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο Σεφολόζα είχε συλληφθεί πριν από δύο χρόνια έξω από νυχτερινό κέντρο – κι ενώ ήταν με τον τότε συμπαίκτη του στους Ατλάντα Χωκς Πέρο Αντιτς. Τότε χρειάστηκαν πέντε αστυνομικοί για να τον ακινητοποιήσουν, του έβαλαν χειροπέδες, τον έριξαν στο έδαφος με αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό του. Λόγω αυτού του σοβαρού τραυματισμού είχε χάσει τα πλέι οφ του 2015 όπου οι Χωκς αντιμετώπισαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Μάλιστα, του επιβλήθηκαν και αρκετές ώρες κοινωνικής εργασίας.

Μόνο που ο Σεφολόζα άρχισε κι έναν δικαστικό αγώνα για να αποδείξει την αθωότητά του αλλά και να καθαρίσει το όνομά του. Και δικαιώθηκε καθώς αποδείχθηκε ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τότε λάθος άνθρωπος, του προκάλεσαν σωματικές και ηθική βλάβες και τώρα η New York City θα πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων.

 

NBA Τελευταία Νέα