Ναβάρο: «Δεν γίνεται να κατηγορούμε μόνο τον Μπαρτζώκα»

Ναβάρο: «Δεν γίνεται να κατηγορούμε μόνο τον Μπαρτζώκα»

Ναβάρο: «Δεν γίνεται να κατηγορούμε μόνο τον Μπαρτζώκα»

bet365

Για τη φετινή κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος υποστήριξε πως όπου να 'ναι έρχεται το τέλος στην καριέρα του.

Αρκετά αποκαλυπτικός στην συνέντευξη του στην «Mundo Deportivo» ήταν ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο «La Bomba» μίλησε για τη φετινή κατάσταση της Μπαρτσελόνα, ενώ υποστήριξε πως αυτό θα είναι το τελευταίο του καλοκαίρι με την εθνική Ισπανίας, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί για ακόμα έναν χρόνο στους «μπλαουγκράνα».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Αρχικά, για το τι συμβαίνει φέτος στην Μπαρτσελόνα, είπε: «Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Νομίζω πως δεν έχουμε βρει την ισορροπία ανάμεσα στο στυλ παιχνιδιού που θέλει ο κόουτς και στο τι παίκτες είμαστε. Γίνεται πολύς λόγος για τον προπονητή, αλλά δεν γίνεται να κατηγορούμε μόνο έναν άνθρωπο! Ο καθένας από εμάς έχει μερίδιο ευθύνης. Φταίνε ακόμα και οι τραυματισμοί, μας κράτησαν σε κρίσιμα σημεία εκτός και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία».

Για το αν είναι η χειρότερή του χρονιά με τους Καταλανούς, δήλωσε: «Το έχω πει ξανά, είναι μια από τις χειρότερες σεζόν ή η χειρότερη ever».

Πλέον, όμως, η ομάδα δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο ισπανικό πρωτάθλημα και ο Ναβάρο απάντησε στο ερώτημα για το αν οι παίκτες πια ακολουθούν τον Μπαρτζώκα στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει: «Τώρα όλα είναι πιο... καθαρά. Μας κόστισαν κάποια πράγματα. Έχουμε αρκετά προβλήματα στα εκτός έδρας και προσπαθούμε να σκληρύνουμε το παιχνίδι μας. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μας λέει ο κόουτς, όχι μόνο φέτος, αλλά κάθε χρονιά».

Όσον αφορά το μέλλον του στους «μπλαουγκράνα», υποστήριξε: «Θα μιλήσω με την Μπαρτσελόνα όταν τελειώσει η σεζόν. Θέλω να παίξω και του χρόνου. Αυτό τον χρόνο ένιωσα καλά, εκτός από τους δύο μήνες που ήμουν εκτός, λόγω τραυματισμού. Νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, όχι όπως παλιά, αλλά σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Βλέπω τον σεβασμό των αντιπάλων, πως με μαρκάρουν οι παίκτες και πως προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στα σουτ μου».

Τέλος, αποκάλυψε πως αυτή θα είναι το τελευταίο του καλοκαίρι με την Ισπανία: «Eurobasket; Αν είμαι υγιής, θα ήθελα πολύ να παίξω για την Ισπανία. Αυτό θα είναι το τελευταίο μου καλοκαίρι. Βλέπω πως είμαι ικανός να βοηθήσω. Μου αρέσει ο τρόπος που κάνουμε προετοιμασία και είναι. Είναι η τελευταία μου ευκαιρία να αγωνιστούμε όλοι μαζί, να είμαι με τα αδέρφια Γκασόλ και, γιατί όχι, να πάρουμε ένα ακόμα μετάλλιο».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα