Τζέιμς: «Απόφαση του προέδρου αν θα είμαι του χρόνου στην ομάδα, όχι δική μου» (pics)

Τζέιμς: «Απόφαση του προέδρου αν θα είμαι του χρόνου στην ομάδα, όχι δική μου» (pics)

Gazzetta team
Τζέιμς: «Απόφαση του προέδρου αν θα είμαι του χρόνου στην ομάδα, όχι δική μου» (pics)

bet365

Για ακόμα μια φορά χρήστες του twitter εξέφρασαν τις απορίες τους, αλλά και την δυσαρέσκειά τους, στο πρόσωπο του Μάικ Τζέιμς, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να δίνει απαντήσεις.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Διάλογο με τους χρήστες του twitter, αλλά και τους φίλους του Παναθηναϊκού, άνοιξε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» κατηγορήθηκε από έναν ακόλουθό του για... αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, λέγοντας: «Είναι σαν να έχεις βρει ένα νέο συμβόλαιο και δεν σε νοιάζει τίποτα τώρα! Είναι αυτή επαγγελματική συμπεριφορά;», με τον παίκτη των «πρασίνων» να απαντά: «έτσι συμπεριφέρομαι; Διαφωνώ». Στην συνέχεια, ο ίδιος χρήστης του έγραψε: «Όλα τα περιοδικά γράφουν πως δεν νοιάζεσαι πια. Αλλά θα σε ρωτήσω το εξής: Πιστεύεις πως παίζεις το ίδιο όπως στις αρχές;», με τον Αμερικανό να λέει: «Τα περιοδικά είναι η πηγή σου;».

Ακόμη, ένας άλλος χρήστης φρόντισε να του υπενθυμίσει το εξής: «Απλά θυμήσου ότι ο πρόεδρός σας το είπε. Όσοι ταξίδεψαν με το αεροπλάνο, θα αποτελέσουν παρελθόν στο τέλος της χρονιάς», με τον Τζέιμς να αποκρίνεται: «Είναι δική του απόφαση, όχι δική μου».

Ο 26χρονος αθλητής, βέβαια, βρήκε... παρηγοριά σε έναν ακόλουθο που έγραψε: «Αν έχεις τον Παναθηναϊκό μέσα στην καρδιά σου, δεν πας ποτέ κόντρα σε παίκτες του», λέγοντας: «επιτέλους, κάποιος με λογική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα