Βαρύ το κλίμα για Τζεντίλε στη Χάποελ με αποδοκιμασίες και κατηγορητήρια!

Βαρύ το κλίμα για Τζεντίλε στη Χάποελ με αποδοκιμασίες και κατηγορητήρια!

bet365

Στο στόχαστρο ομάδας και φιλάθλων έχει βρεθεί ο Αλεσάντρο Τζεντίλε μετά τις κάκιστες εμφανίσεις του με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον... αποκλεισμό από τη συνέχεια.

Ο Ιταλός φόργουορντ όχι μόνο δεν στέριωσε στον Παναθηναϊκό, αλλά ετοιμάζεται να φύγει... κακήν-κακώς και από το Ισραήλ!

Ούτε με τη φανέλα της Χάποελ έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τα «πυρά» των φιλάθλων αλλά και των συμπαικτών του!

Σύμφωνα με την Walla, ένας παίκτης της Χάποελ (χωρίς να αναφέρει ποιος) έλεγε για τον Τζεντίλε ότι «έρχεται για προπόνηση και είναι όλο ύφος. Δεν του αρέσει που παίζει πέντε λεπτά, βάζει τον εγωισμό του πάνω από την ομάδα και κάνει κακό στο σύνολο. Ποιος τον χρειάζεται από τη στιγμή που παίζει καλά ο Κίνσεϊ; Δεν θέλει να ειναι εδώ και αυτό είναι ξεκάθαρο» ενώ μέσα από την ομάδα λένε επίσης ότι η παρουσία του Σιμόνε Πιανιτζιάνι ήταν εκείνη που τον πήγε στη Χάποελ.

Μάλιστα μετά από την ήττα από την Ιρόνι Ναχαρίγια με αποτέλεσμα να γίνει το break της έδρας στο πρώτο ματς των playoffs στο Ισραήλ, κάποιοι φίλοι της Χάποελ τον αποδοκίμασαν έντονα και εκείνος τους... απάντησε με χειρονομίες. Πλέον η σειρά είναι στο 2-0 για την Ιρόνι (σ.σ. με τον Τζεντίλε να έχει στα δύο ματς μηδέν πόντους με 0/1 δίποντο και 0/2 βολές) και με νέα ήττα στην Ιερουσαλήμ θα αποκλειστεί η ομάδα του από τη συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι ο Τζεντίλε έχει αγωνιστεί σε 8 ματς με τη φανέλα της Χάποελ, έχοντας κατά μέσο όρο 4,8 πόντους σε 13,9 λεπτά συμμετοχής με 37,8% στα δίποντα (14/37), 40% στις βολές (6/15), 2 ριμπάουντ και 1,1 λάθος.

Δύσκολες μέρες για τον Ιταλό...

 

Τελευταία Νέα