«O Πασκουάλ χαίρει άκρας υγείας!»

«O Πασκουάλ χαίρει άκρας υγείας!»

Γιώργος Κούβαρης
«O Πασκουάλ χαίρει άκρας υγείας!»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του και το gazzetta.gr βρέθηκε στο νοσοκομείο και έψαξε το θέμα!

Ο τεχνικός των «πρασίνων» ένιωσε δυσφορία πριν από μία μέρα με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο «Υγεία» προκειμένου να περάσει από σειρά καρδιολογικών εξετάσεων.

Κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει κλινήρης στο παθολογικό τμήμα ώστε να παρακολουθήσουν οι θεράποντες ιατροί την πορεία της υγείας του.

Το πρωί της Τρίτης (20/6) τα αποτελέσματα των εν λόγω εξετάσεων ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο, συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο νοσοκομείο και έψαξε το θέμα, με τους γιατρούς να λένε ότι ο Τσάβι Πασκουάλ χαίρει... άκρας υγείας.

Άλλωστε δεν θα έδιναν άδεια να ταξιδέψει αεροπορικώς για τη Βαρκελώνη εάν και εφόσον υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» επιστρέφει άμεσα στα καθήκοντά του αφού το απόγευμα της Τρίτης (20/6) θα έχει νέα συνάντηση για τις κινήσεις του Παναθηναϊκού όσον αφορά τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές, ενώ την Τετάρτη (21/6) θα μεταβεί στη Βαρκελώνη προκειμένου να παραστεί στο συνέδριο των προπονητών της EuroLeague.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα