Χωρίς Καλάθη και Όγκαστ η Εθνική!

Χωρίς Καλάθη και Όγκαστ η Εθνική!

Gazzetta team
Χωρίς Καλάθη και Όγκαστ η Εθνική!

bet365

Χωρίς τους Ζακ Όγκαστ και Νικ Καλάθη θα αναχωρήσει η Εθνική Ομάδα για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Με απουσίες θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι αύριο (26/07) η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ζακ Όγκαστ και Νικ Καλάθης δεν θα ακολουθήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΟΚ, τυπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στο νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού να συνεισφέρει στην προσπάθεια της Εθνικής, ενώ ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει πάρει ειδική άδεια, και θα ενσωματωθεί στο τέλος του μήνα.

Η ανακοίνωση:

«Χωρίς τον Ζακ Ογκαστ θα πορευτεί στις υποχρεώσεις της που αρχίζουν αύριο Τετάρτη (26/7) η Εθνική Ανδρών. Τυπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον ομογενή παίκτη να είναι παρών σε μέρος της προετοιμασίας και αποφασίστηκε να μη συμμετάσχει στην προσπάθεια.

Από την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι θα απουσιάσει και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έγκαιρα είχε ενημερώσει για ανειλημμένη υποχρέωση που έχει στις ΗΠΑ στα τέλη του μήνα και έχει συμφωνηθεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα».

 

Τελευταία Νέα